Verzenden & retouren

Verzending

Wij zijn altijd toegewijd aan het verbeteren van de service en klantendeskundige ervaring. Wij hebben verschillende verzendingen en elk van hen kan ervoor zorgen dat de verzendkosten veilig en gemakkelijk zijn.

Levertijd

Meestal worden alle bestellingen de volgende werkdag verzonden. Weekendopdrachten worden verzonden op de volgende maandagmorgen. Als algemene regel is de verwerkingstijd plus de levertijd gelijk aan de totale levertijd. Meestal zullen de artikelen binnen 7-10 dagen aankomen. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat u het pakket tijdig ontvangt.

Tracking

De verzending van uw pakket is online traceerbaar. Nadat uw bestelling is verzonden, wordt een bevestigings email met het online tracking nummer en link naar u verzonden. Het volgnummer is geldig voor uw cheque binnen 48 uur nadat u de email hebt ontvangen.

Wij raden u aan om ons toe te voegen aan uw email lijst, zodat u bevestiging kunt krijgen over uw bestelling van ons. En vergeet niet om uw SPAM / JUNK map te controleren als u geen antwoord ontvangt over 3 dagen.

Komt terug

Als u uw artikelen wilt retourneren, kunt u ons eerst informeren met vermelding van de reden en het bestelnummer voor het retourneren binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Eventuele artikelen moeten volledig worden verzonden met het originele pakket. Alle pakketten moeten via een trackable methode worden verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die in transit zijn verloren. Let erop dat de originele verzendkosten niet terugbetaald kunnen worden. Dus neem alstublieft contact met ons op voor al uw vragen en zorgen voordat u uw bestelling plaatst.

uitwisselingen

Items moeten binnen 7 dagen na levering worden retourneren en de klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten die door het hele uitwisselingsproces worden veroorzaakt. Alle artikelen kunnen alleen uitwisselen voor gelijke prijsvervanging. Let op: we zullen de vervangingen alleen uitgeven nadat uw retourzendingen zijn ontvangen.

Uw bestelling annuleren

Als u een bestelling heeft geplaatst en het later wilt annuleren, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Maar als uw bestelling is verzonden, kunnen we het niet annuleren.

Back
Heb je hulp nodig? Beste klanten, van ganser harte dat we tot uw dienst!
>> Ruilen & Retourneren >> Registreren
Copyright ©2018 www.fairyfair.nl Powered by Damesschoenen. mode schoenen. designer schoenen